Συχνά Διλήμματα Νύφης …. Λύθηκαν!

Το ΔαχτυλίδιΣυχνά Διλήμματα Νύφης …. Λύθηκαν! - 1

Ε: Δεν μου αρέσει το δαχτυλίδι μου …. Να του το πω;

Α: Στις μέρες μας, το να επιλέξετε ένα δαχτυλίδι είναι συχνά μια κοινή απόφαση που την παίρνουν η νύφη και ο γαμπρός. Γνωρίζοντας ότι η άποψη της νύφης μπορεί να είναι χρήσιμη, στην πραγματικότητα μόνο το 30% των αντρών επιλέγουν ένα δαχτυλίδι μόνοι τους.

Συχνά Διλήμματα Νύφης …. Λύθηκαν! -2

Με βάση αυτό, αν πραγματικά είστε δυσαρεστημένες με το δαχτυλίδι, να είστε ειλικρινείς με τον αρραβωνιαστικό σας.  Εκφράστε του πόσο εκτιμάτε την προσπάθεια του αλλά επισημάνετε επίσης πόσο σημαντικό είναι το δαχτυλίδι για εσάς καθώς θα το φοράτε για την υπόλοιπη ζωή σας. Να είστε διακριτικές. Αναγνωρίστε του το γεγονός ότι επέλεξε να σας κάνει έκπληξη, μπορεί να μην είχε ιδέα για τις προτιμήσεις σας στα δαχτυλίδια.

 

Το Νυφικό

Συχνά Διλήμματα Νύφης …. Λύθηκαν! -3

Ε: Πρέπει να φορέσω λευκό;

Α: Εδώ έχουμε μια «υποτίθεται» ερώτηση – μια ερώτηση που έχει τις ρίζες της στην παράδοση. Τεχνικά, μια νύφη δεν χρειάζεται να φορέσει λευκό. Στην πραγματικότητα, πριν την Βασίλισσα Βικτώρια, οι νύφες απλά φορούσαν το καλύτερο τους φόρεμα, ανεξαρτήτως χρώματος. Η Βασίλισσα, ωστόσο, έθεσε την τάση που έγινε παράδοση.

Συχνά Διλήμματα Νύφης …. Λύθηκαν! -4

Σήμερα, αν επιλέξετε ένα νυφικό που δεν έχει την απόχρωση του λευκού, δεν παραβαίνετε τους κανόνες του στερεότυπου. Ωστόσο, όταν σκέφτεστε να αποκλίνετε από την παράδοση, να αναμένετε ότι η επιλογή σας μπορεί να απομακρύνει την προσοχή από τον σκοπό της ημέρας ή να αναστατώσει αυτούς που ανήκουν σε παλαιότερες γενιές. Θα θέλατε να λάβετε υπόψη σας την συνολική εικόνα (το προσωπικό σας γούστο μαζί με τις επιδράσεις του στους άλλους) όταν παίρνετε αυτή την σημαντική απόφαση.

 

Οι Παράνυμφοι σαςΣυχνά Διλήμματα Νύφης …. Λύθηκαν! -5

Ε: Είναι υποχρεωτικό να έχω την αδερφή του αρραβωνιαστικού μου για παράνυμφο;

Α: Σκέφτεστε ότι δεν την ξέρετε αρκετά καλά για να της δώσετε αυτό τον ξεχωριστό ρόλο; Ξανασκεφτείτε το! Ενώ δεν είστε υποχρεωμένη να της το ζητήσετε, τα μακροχρόνια πλεονεκτήματα της οικογενειακής αρμονίας μπορεί να υπερνικήσουν το πιθανό κακό και τα πληγωμένα συναισθήματα που θα μπορούσαν να προκληθούν από το γεγονός ότι δεν της το ζητήσατε. Πρόκειται να γίνει μέρος της οικογένειας σας – και εσείς μέρος της δικής της. Είναι υπέροχη ευκαιρία να την γνωρίσετε καλύτερα και οι μελλοντικές σας κουνιάδες πιθανόν θα εκτιμήσουν μια τέτοια χειρονομία.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*