Συγχαρητήρια! Αρραβωνιαστήκατε!

  1. Γνωρίστε τους γονείςΣυγχαρητήρια! Αρραβωνιαστήκατε! - 1

Ο αρραβώνας σας δεν θα έπρεπε να αποτελεί έκπληξη για τους γονείς σας. Προφανώς, είναι καλή ιδέα να γνωριστείτε την περίοδο που βγαίνετε ραντεβού. Ο αρραβώνας σας σίγουρα σημαίνει μια αλλαγή στη σχέση με τους γονείς του αρραβωνιαστικού/της αρραβωνιαστικιά σας. Τώρα είναι η ώρα να χτίσετε τις βάσεις για να έχετε ένα θετικό δέσιμο με τα μελλοντικά πεθερικά σας. Τώρα είναι η στιγμή που οι γονείς της νύφης συναντάνε, ή τουλάχιστον έρχονται σε επαφή, με τους γονείς του γαμπρού. Παραδοσιακά, οι γονείς του γαμπρού καλούν τους γονείς της νύφης για να συστηθούν και κανονίζουν να συναντηθούν. Ωστόσο, η πρώτη επαφή μπορεί επίσης να γίνει από τους γονείς της νύφης.

  1. Ετοιμάστε τη λίστα των καλεσμένων και καθορίστε τον προϋπολογισμόΣυγχαρητήρια! Αρραβωνιαστήκατε! - 2

Ο προϋπολογισμός σας είναι ο καθοριστικός παράγοντας για την κατάσταση, το μέγεθος και την επίδειξη του γάμου σας. Αλλά δεν μπορείτε να αποφασίσετε τι είδους γάμο θα έχετε μέχρι να έχετε κάποια ιδέα για το μέγεθος της λίστας των καλεσμένων σας. Ο ευκολότερος τρόπος για να μειώσετε τα έξοδα είναι να μειώσετε τη λίστα των καλεσμένων.

  1. Επιλέξτε ημερομηνίαΣυγχαρητήρια! Αρραβωνιαστήκατε! - 3

Η περίοδος που θα κάνετε τον γάμο είναι βασική σας σκέψη. Οι πιο δημοφιλείς μήνες για γάμο είναι ο Ιούνιος, Σεπτέμβριος, Αύγουστος, Μάιος, Οκτώβριος και Ιούλιος. Οι δημοφιλείς χώροι για γάμο θα είναι δυσεύρετοι όσο αφορά τη διαθεσιμότητά και το κόστος τους κατά τη διάρκεια αυτών των μηνών. Εκείνοι που θέλουν έναν γάμο σε εξωτερικό χώρο θα θέλουν να παντρευτούν τους πιο θερμούς μήνες. Αν οι καλεσμένοι θα πρέπει να ταξιδέψουν για να παρευρεθούν στο γάμο σας, θα θέλατε να επιλέξετε μια ημερομηνία που είναι βολική για ταξίδια.

  1. Μην ξεχνάτε 3 βασικά στοιχείαΣυγχαρητήρια! Αρραβωνιαστήκατε! - 4

Μιλάμε για σκέψη, επικοινωνία και συμβιβασμό. Το πώς διαχειρίζεστε τα σχέδια του γάμου σας μπορούν να προβλέψουν πως θα διαχειρίζεστε την άλλη σημαντική απόφαση της κοινής σας ζωής. Μαζί με το άγχος που θα συνοδεύει τις μεγάλες αποφάσεις και οι μικρές λεπτομέρειες θα πρέπει να είναι ένα αίσθημα περιπέτειας και διασκέδασης. Γιορτάζετε ένα από τα πιο χαρούμενα ορόσημα στη ζωή σας. Κάντε το με λίγη σκέψη, επικοινωνία και συμβιβασμό και η διαδικασία σίγουρα θα είναι πιο ομαλή.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*